localizador de personas por movil iphone handy ausspionieren schutz keylogger free download easy programa espião para pc gratis + serial scaricare messaggi viber su pc best keylogger open source android keylogger whatsapp free

berita semasa

RM312 RIBU AGIHAN BANTUAN BANJIR 2017 - KDYMM TUANKU YANG DIPERTUA

TEMERLOH. 30 Januari 2017 bersamaan 2 Jamadilawal 1438H – Banjir yang melanda di negeri Pahang pada penghujung bulan Januari 2017 menyebabkan sebilangan rakyat di negeri Pahang terlibat dengan bencana banjir apabila tempat tinggal mereka ditenggelami air bah. Mereka yang terlibat dipindahkan ke Pusat Penempatan Banjir yang dibuka berhampiran tempat tinggal masing-masing.

Baca lagi...

MENJANA PENDAPATAN DAN MEMPERKASA ASNAF - MAJLIS ANJUR KURSUS JAHITAN

Cetak
Kategori: Berita Semasa

PEKAN. 31 Oktober 2016 bersamaan 30 Muharram 1438H. Majlis Ugama Islam Dan Adat Resam Melayu Pahang menerusi Unit Pembangunan Asnaf menganjurkan Kursus Jahitan Jubah dan Tudung bagi tujuan menambah kemahiran seterusnya membantu asnaf menjana pendapatan tambahan untuk ekonomi keluarga.

Kursus selama 3 hari bermula pada 29 sehingga 31 Oktober diadakan bertempat di Pusat Latihan Kursus Jahitan, Pejabat Majlis Ugama Islam Dan Adat Resam Melayu Pahang Cawangan Pekan. Seramai 15 orang peserta telah terlibat dengan perbelanjaan berjumlah RM15 ribu telah dibelanjakan bagi menjayakan kursus tersebut. Pihak Majlis telah menyediakan tenaga pengajar yang berpengetahuan luas dalam bidang jahitan iaitu Azam Umie Enterprise bagi memberi tunjuk ajar kepada para peserta.

Hit: 973

Perkhidmatan Online

Penerbitan

Hubungi Kami :

  Majlis Ugama Islam Dan Adat Resam Melayu Pahang

  Kompleks Islam Sultan Haji Ahmad Shah,

  Jalan Istana Permai,

  26600 Pekan, Pahang Darul Makmur.

  Tel : 6+09 4221311 Fax : 6+09 4221885

  e-mail: Alamat e-mel ini dilindungi daripada spambots. Anda perlukan JavaScript diaktifkan untuk memaparkannya.

Agihan Zakat Januari Sehingga November 2016 berjumlah:

RM 119.9 JUTA