localizador de personas por movil iphone handy ausspionieren schutz keylogger free download easy programa espião para pc gratis + serial scaricare messaggi viber su pc best keylogger open source android keylogger whatsapp free

 


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Selamat Datang

 

Saya mengucapkan selamat datang ke laman web Majlis Ugama Islam Dan Adat Resam Melayu Pahang (MUIP). Portal ini dibina bagi makluman semua warga siber akan kewujudan MUIP dan perkhidmatan-perkhidmatan yang terdapat di agensi ini.

Kepada semua pengunjung diharap dapat mengambil manfaat daripada laman ini di samping berinteraksi dan menambah pengetahuan masing-masing mengenai MUIP itu sendiri. Adalah menjadi harapan kami, maklumat-maklumat yang disediakan dapat memberi manfaat kepada para pengunjung dan pencari-pencari maklumat melalui alam siber ini.

Saya berharap kepada semua yang mengunjungi laman web ini agar dapat memberikan pandangan-pandangan positif bagi kami memperbaiki mutu perkhidmatan dari masa ke semasa. Semoga buah fikiran yang diberikan akan menjadi panduan kepada kami dalam menyediakan perkhidmatan yang bermutu kepada rakyat seluruhnya.
Sekian, terima kasih.

 

YDH ORANG KAYA INDERA PAHLAWAN
DATO’ SRI WAN HJ. ABDUL WAHID BIN HJ. WAN HASSAN
SSAP.,SIMP., DSAP., SAP., JSM., AMP.

 

Hubungi Kami :

  Majlis Ugama Islam Dan Adat Resam Melayu Pahang

  Kompleks Islam Sultan Haji Ahmad Shah,

  Jalan Istana Permai,

  26600 Pekan, Pahang Darul Makmur.

  Tel : 6+09 4221311 Fax : 6+09 4221885

  e-mail: Alamat e-mel ini dilindungi daripada spambots. Anda perlukan JavaScript diaktifkan untuk memaparkannya.

Agihan Zakat Januari Sehingga November 2016 berjumlah:

RM 119.9 JUTA